ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διαψεύδει για Παναθηναϊκό ο Φ. Βέλεθ: «Είμαι παίκτης του Άρη»

Διαψεύδει για Παναθηναϊκό ο Φ. Βέλεθ: «Είμαι παίκτης του Άρη»

Παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγη ώρα και τ’ ότι ο Φραν Βέλεθ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, ο αμυντικός του Άρη με δηλώσεις του διέψευσε τις φήμες.

Ο Φράν Βέλεθ με γραπτή του δήλωση διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι θέλει να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η δήλωση του Ισπανού αμυντικού:

«Είμαι παίχτης του Άρη, δεν έχω υπογράψει πουθενά. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα και το καλοκαίρι θα αποφασίσω για το μέλλον μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω πολλές προτάσεις από ομάδες αλλά το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο μόνο στον Άρη και στους στόχους της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.