ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέδρο Μαρτίνς για Τούμπα και Άρσεναλ: «Η ισοπαλία δεν συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»

Πέδρο Μαρτίνς για Τούμπα και Άρσεναλ: «Η ισοπαλία δεν συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»

Ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/02) ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε σε δορυφορικό κανάλι για το επερχόμενο ματς αλλά και για την ήττα της Πέμπτης από την Άρσεναλ με 0-1 για τη φάση των «32» του Europa League.

Αναφορικά με την ήττα από τους «κανονιέρηδες» σημείωσε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να παίξει για την ισοπαλία, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της ομάδας. Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επανέλαβε πως και στην Τούμπα στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η νίκη.

«Οι ποιοτικοί παίκτες έκαναν τη διαφορά»
Πιο αναλυτικά, για τον αγώνα με την Άρσεναλ είπε μετά το καλό ξεκίνημα στην αρχή οι Άγγλοι ισορρόπησαν, τους δυσκόλεψαν και άλλαξε η τακτική της ομάδας. Σημείωσε πως στο δεύτερο μέρος, μέχρι να μπει το γκολ, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και είχε τον έλεγχο.

Από ΄κει και πέρα, ανέφερε ότι μετά το 0-1 ο Ολυμπιακός έχασε τον έλεγχο αλλά από αυτή τη διαδικασία μπορεί και πρέπει να μάθει

«Παίξαμε απέναντι στην Άρσεναλ που διαθέτει παίκτες σε ανώτερο ποιοτικό επίπεδο από τους δικούς μας όμως σε πολλά σημεία του αγώνα δεν ήμασταν απλά πιο ισορροπημένοι σαν ομάδα αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι», ήταν το σχόλιο του.

Τόνισε πως σε τέτοια ματς τη διαφορά την κάνουν οι ποιοτικοί παίκτες και κάτι τέτοιο συνέβη και χτες.

«Όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσαμε να παίξουμε για την ισοπαλία, όμως αυτό δεν συμβαδίζει με την φιλοσοφία και την ιδεολογία που έχουμε ως ομάδα», πρόσθεσε, για να συμπληρώσει πως γενικά όποια ομάδα πάει για την ισοπαλία, στο τέλος χάνει.

«Για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»
Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επανέλαβε ότι στόχος είναι η νίκη και η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για να πάει να την πάρει.

Παραδέχτηκε πάντως πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ξεκούρασης, αν και για άλλη μια φορά είπε ότι οι παίκτες του έχουν τη δυνατότητα για τη νίκη και για τη νίκη θα παίξουν.

Ναι μεν δεν έχουμε το ιδανικό διάστημα για να ξεκουραστούμε όμως προσωπικά πιστεύω στις ικανότητες του staff της ομάδας αφού ήδη έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, τον χαρακτήρισε δυνατή ομάδα, που πλέον έχει και φρέσκους παίκτες, έχει βελτιωθεί αμυντικά και τόνισε πως αυτό το διάστημα οι αμυντικές του επιδόσεις είναι το δυνατό του κομμάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, σημείωσε πως «τη διαφορά θα κάνουν οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο, οι στημένες φάσεις, τα ποσοστά κατοχής και κάποια στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού μας..»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.