ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους οπαδούς της: «Με τη φωνή σας και μόνο!»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους οπαδούς της: «Με τη φωνή σας και μόνο!»

Δύο 24ωρα απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστική της Super League 1 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Με ανακοίνωση της την Παρασκευή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τους οπαδούς της να συμμετέχουν «με τη φωνή και μόνο» στο πλευρό της ομάδας για να τη βοηθήσουν να πάρει τη νίκη.

Απηύθυναν έκκληση να μην παρασυρθούν από πιθανές προκλήσεις και να αποφύγουν συμπεριφορές που «μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας και να οδηγήσουν σε πιθανή τιμωρία της έδρας μας από το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, παρακάλεσαν τον κόσμο να μην χρησιμοποιήσει κροτίδες, πυρσούς και βεγγαλικά, τονίζοντας πάλι πως «η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διατήρηση των τίτλων του δεν τελειώνει την Κυριακή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στις κερκίδες σε όλα τα ματς ως το τέλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.