ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου: Επεισόδια και εντάσεις – Ένας οπαδός στο νοσοκομείο!

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου: Επεισόδια και εντάσεις – Ένας οπαδός στο νοσοκομείο!

Επεισόδια και εντάσεις είχαμε μετά τη λήξη του βολιώτικου ντέρμπι, με έναν οπαδό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι οπαδοί των δύο ομάδων δώσανε μάχες σώμα με σώμα μετά το τέλος του αγώνα.

Από το ντέρμπι Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου στο γήπεδο Νεάπολης δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, ειδικά μετά το τέλος του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δεν έλειψαν και τα επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι, καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν και 30 οπαδοί της Νίκης. Κάποια στιγμή οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν πολύ κοντά για μικρό διάστημα ευτυχώς και έγιναν μάχες σώμα με σώμα.

Μέσα σε όλα αυτά, τραυματίστηκε ένας 40χρονος οπαδός των γηπεδούχων, όταν έπεσε από την εξέδρα. Μάλιστα, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Βόλου.

Αυτά τα γεγονότα έκαναν και τους προπονητές των δύο ομάδων στη συνέντευξη Τύπου να αναφερθούν πρώτα στην ανάγκη να πάψει αυτή η αρρωστημένη αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: magnesiasports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.