ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρικ Πιτίνο: «Χάσαμε γιατί δεν κάναμε block out»

Ρικ Πιτίνο: «Χάσαμε γιατί δεν κάναμε block out»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την ήττα από την Μπαρτσελόνα και το παιχνίδι με την Ρεάλ (24/2, 22:00), ενώ στάθηκε στο κομμάτι των λαθών και του block out.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρικ Πιτίνο:

«Η Ρεάλ προέρχεται από ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, έστω και αν είχε εκτός δύο παίκτες – κλειδιά. Παίζουν καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή οι υπόλοιποι παίκτες συσπειρώνονται και εμφανίζονται στο παρκέ σαν μία τραυματισμένη τίγρη.

Πρέπει να κερδίσουμε 4 ματς για τα πλέι-οφ, αυτός είναι ο αριθμός μου. Πρέπει να παίξουμε όπως στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με την Μπαρτσελόνα και ελπίζουμε να πιάσουμε αυτόν τον αριθμό», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός κατά την αναχώρηση για Ισπανία, προτού σημειώσει

Για το προηγούμενο ματς με την Μπαρτσελόνα

«Χάσαμε γιατί δεν κάναμε block out. Αυτό και τα λάθη μας έχουν κοστίσει σε πολλά παιχνίδια. Η έλλειψη στο physical κομμάτι και το γεγονός πως η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο ψηλή ήταν ένα κομβικό σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είμαστε ψηλοί. Δεν πρέπει να κάνουμε περισσότερα από δέκα λάθη σε κάθε αγώνα. Αν κρατάμε τον αριθμό σε μονοψήφιο επίπεδο και κάνουμε σωστά block out, έχουμε πάντα ισχυρές πιθανότητες για τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.