ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Ερυθρόλευκη» η κορυφή – Κέρδισε (0-1) τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Ερυθρόλευκη» η κορυφή – Κέρδισε (0-1) τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το αυτογκόλ του Δημήτρη Γιαννούλη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτό που καθόρισε την μοίρα του ματς. Με τους τρεις βαθμούς οι «ερυθρόλευκοι» «καθάρισαν» την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα των νταμπλούχων Ελλάδος και πλέον θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονική διάρκειας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην τελευταία αγωνιστική έχοντας διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς έχουν να καλύψουν μια σημαντική διαφορά στα πλέι-οφ που ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες.

Το σημαντικό είναι πως άπαντες παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Τούμπα. Πολλές ευκαιρίες μπορεί να μην υπήρχαν, αλλά η ποιότητα των παικτών των δυο ομάδων φαινόταν από… χιλιόμετρα. Όπως επίσης και το γεγονός πως μια φάση αρκεί για να κάνει τη διαφορά.

Το ματς

Στα πρώτα λεπτά ήταν σαφές πως αμφότερες οι ομάδες προσέγγισαν αμυντικά το παιχνίδι. Περισσότερο ο Ολυμπιακός βέβαια με τον Μαρτίνς να είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές του στην ενδεκάδα. Το άγχος ήταν μεγάλο καθώς αμφότεροι «έτρεμαν» να μην δεχθούν κάποιο τέρμα. Μετά από ένα σημείο, τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Οι Πειραιώτες παραλίγο να ανοίξουν το σκορ λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου 45λέπτου καθώς ο Ελ Αραμπί είχε δοκάρι μετά από σέντρα του Βλαμπουενά.

Ο,τι δεν έκανε ο Μαροκινός, έκανε ο… Γιαννούλης στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, στο 49′ ο Τσιμίκας κάνει μια απίστευτη ενέργεια, σουτάρει, ο Πασχαλάκης αποκρούει και ο Ραντζέλοβιτς κάνει το γύρισμα πάνω στον Γιαννούλη που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τέρμα διαδέχθηκαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους φιλοξενούμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ παραλίγο να απαντήσει άμεσα καθώς έπειτα από φάση διαρκείας ο Βαρέλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR καθώς ο αμυντικός του Δικεφάλου ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.