ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Τι αναμένεται να συζητηθεί

Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Τι αναμένεται να συζητηθεί

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με αντιπροσώπους της UEFA και της FIFA. Μια συνάντηση που είναι κρίσιμη για το ελληνικό επίπεδο.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός το πρωί της Τρίτης στις 10:00, θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ. Στην ατζέντα της κουβέντας τους θα είναι οι αλλαγές που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση σε δομές του ποδοσφαίρου, με στόχο να συνταχθεί ένα νέο ποδοσφαιρικό μνημόνιο με την σφραγίδα των δύο Διεθνών Συνομοσπονδιών.

Στο ίδιο τραπέζι από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης, θα είναι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης που ανέλαβε να κάνει ο ίδιος όλες τις επαφές εκτός συνόρων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και υπηρεσιακοί παράγοντες. Εκτός συνάντησης φαίνεται ότι θα είναι για ακόμη μια φορά ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος χρεώνεται τη κακή διαχείριση του ζητήματος που έφερε ένταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ποδοσφαιρικό μνημόνιο θα έχει τις προτάσεις UEFA-FIFA που θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή, ώστε να μην μπορούν ΕΠΟ και ομάδες να διαμαρτυρηθούν για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου στην χώρα. Επίσης, η διαιτησία στόχος είναι να φύγει από την ΕΠΟ και να λειτουργεί ανεξάρτητα υπό την επίβλεψη Ευρωπαίου διαιτητή, ενώ η ποινή μείωσης βαθμών για την πολυϊδιοκτησία θα επιφέρει υποβιβασμό σε περίπτωση που συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.