ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες η απολογία – Μέχρι την Παρασκευή καταθέτουν τα υπομνήματα

Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες η απολογία – Μέχρι την Παρασκευή καταθέτουν τα υπομνήματα

Έπειτα από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, οι δύο ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να καταθέσουν τα σχετικά υπομνήματα.

Τόσο ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, πήραν προθεσμία να καταθέσουν σχετικά υπομνήματα ως την Παρασκευή 28/2 στις 14.00 και έπειτα θα ληφθεί η απόφαση.

Στην διαδικασία εκδίκασης εκτός από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, βρέθηκαν και έκαναν πρόσθετη παρέμβαση η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ ΑΕΛ που εκπροσωπήθηκε από τον ιδιοκτήτη της, Αλέξη Κούγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, υπήρξε αντίδραση τόσο από ΠΑΟΚ όσο και από Ξάνθη, που ζήτησαν από την έδρα να μην κάνει δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση, με την Πρωτοδίκη κ. Τσαγκιά πάντως να ακούει κανονικά τις θέσεις της πλευράς των «ερυθρολεύκων» και των «βυσσινί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.