ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γ. Δώνης: «Είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για την οικογένειά μας»

Γ. Δώνης: «Είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για την οικογένειά μας»

Το μήνυμά του για τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε λόγω του κορωνοϊού έστειλε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης

Τη μεγάλη σημασία που έχει να ακολουθήσει ο κόσμος τις οδηγίες της πολιτείας, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού τόνισε ο Γιώργος Δώνης, σε μήνυμα που έστειλε μέσω των social media του Παναθηναϊκού.

«Όλο αυτό το διάστημα δοκιμάζεται η ανθρωπότητα. Οι εικόνες που λαμβάνουμε, ειδικά από την Ιταλία, είναι συγκλονιστικές και σοκαριστικές. Από την άλλη, εμείς ως λαός, ξέρουμε ότι είμαστε επαναστάτες, είμαστε αντιδραστικοί και είναι δύσκολο να μας εγκλωβίσει κάποιος σε ένα σημείο. Από την άλλη, όμως, πιστεύουμε πάρα πολύ στο θεσμό της οικογένειας και είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι καιρός να προστατέψουμε τον πατέρα μας, την μητέρα μας, τους δικούς μας ανθρώπους και να ακολουθήσουμε τους κανόνες που επιβάλλει η πολιτεία. Δικοί μας άνθρωποι είναι όλοι οι συνάνθρωποί μας και αξίζουν τον σεβασμό μας. Μένουμε λοιπόν στο σπίτι, για να βγούμε στο τέλος νικητές», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «πράσινων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.