ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη «μάχη» με τον κορωνοϊό και η «Θύρα 7» – Δίνει 10.000 μάσκες (φώτο)

Στη «μάχη» με τον κορωνοϊό και η «Θύρα 7» – Δίνει 10.000 μάσκες (φώτο)

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού, Θύρα 7, προσφέροντας δωρεάν 10.000 υφασμάτινες, βαμβακερές και πολλαπλών χρήσεων μάσκες, σε όλους όσους το έχουν ανάγκη.

«Η ΘΥΡΑ 7, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε δύσκολες στιγμές,έδινε, δίνει και ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. Δεν θα μπορούσε λοιπόν σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση να μην κάνει το ελάχιστο για τους συνανθρώπους μας. Για αυτό λοιπόν ενημερώνουμε τον κόσμο ότι από σήμερα ξεκινάει η διάθεση ΔΩΡΕΑΝ 10.000 υφασμάτινων, βαμβακερών και πολλαπλών χρήσεων μασκών. Οι μάσκες θα διανεμηθούν σε ανθρώπους και ομάδες που το έχουν ανάγκη την δεδομένη χρονική στιγμή ενώ θα υπάρχει αναλυτικότερη ανακοίνωση για τους ΤΡΟΠΟΥΣ διάθεσής τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσφερε στο νοσοκομείο του Πειραιά ιατρικό εξοπλισμό στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.