Μ. Καρέρα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Μ. Καρέρα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Χαρούμενος στην ΑΕΚ, δήλωσε ο Ιταλός προπονητής, Μάσιμο Καρέρα, αν και ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στη Γιουβέντους.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος είναι περιζήτητος από τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας, μίλησε για την παρουσία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο και έδειξε ότι είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στη χώρα μας. Χωρίς να κρύψει ότι θα ήθελε -όπως είναι λογικό- να προπονήσει τη Γιουβέντους στο μέλλον.

«Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και απολαμβάνω τις ημέρες μου στην ομάδα. Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας και περιμένουμε να αρχίσει και πάλι το ποδόσφαιρο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω κάποια μέρα στη Γιουβέντους ως προπονητής, αλλά για την ώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Δίνω τα πάντα στη δουλειά μου στην ΑΕΚ για να πετύχω εδώ και να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω ένας εξαιρετικός προπονητής» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός μέσω της διαδικτυακής εκπομπής «Casa Juventibus».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μίλησε για την εποχή που συνεργαζόταν με τον Αντόνιο Κόντε τόσο στην Γιουβέντους, όσο και στην Εθνική Ιταλίας, την οποία καθοδήγησαν στο Euro 2016, ενώ του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση των Αλέγκρι-Σάρι. «Το σημαντικότερο πράγμα είναι η Γιουβέντους και όχι τα πρόσωπα», σχολίασε επί του θέματος. «Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ήταν εκείνη η βραδιά στη Ρώμη το 1996, όταν κατακτήσαμε το Champions League κόντρα στον Άγιαξ», σχολίασε για τη νίκη ως παίκτης των «μπιανκονέρι» που του έχει μείνει αξέχαστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.