ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο πάγκο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2022 – Συμφώνησαν για άλλα δύο χρόνια

Στο πάγκο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2022 – Συμφώνησαν για άλλα δύο χρόνια

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραμένει στον πάγκο του Ολυμπιακού για ακόμη 2 χρόνια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε οριστική προφορική, για την ώρα, συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να μείνει στο τιμόνι της ομάδα για άλλα δύο χρόνια.

Ήταν κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές, αυτό φαινόταν σε κάθε τοποθέτηση είτε από την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς, είτε από την πλευρά των ερυθρολεύκων. Ο κόσμος με την παρουσία του είχε ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο και το σημαντικότερο ο Πορτογάλος έχει την ψήφο και των αποδυτηρίων και των παικτών.

O Ολυμπιακός πήρε από τον Μαρτίνς μία ομάδα που ο κόσμος χαίρεται να την βλέπει, του έδωσε όλα όσα έπρεπε και πλέον επενδύει πάνω στον Πορτογάλο τεχνικό. Η πλήρης συμφωνία ήταν θέμα χρόνου και ο δρόμος της δημιουργίας ενός ακόμα πιο δυνατού Ολυμπιακού δεν έχει τον σκόπελο της παραμονής ή όχι του προπονητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα υπάρξει σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Μαρτίνς και τη διοίκηση για τις κινήσεις του Ολυμπιακού σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε πως πέρα από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, αρχικά και την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους, υπάρχει και ο δεύτερος αγώνας με την Γουλβς, λογικά στις αρχές Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.