ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ξεπούλησε» η συλλεκτική φανέλα της ΑΕΚ – Σκέφτονται την καθιέρωση της

«Ξεπούλησε» η συλλεκτική φανέλα της ΑΕΚ – Σκέφτονται την καθιέρωση της

Ανάρπαστη έγινε η συλλεκτική φανέλα της ΑΕΚ για τον κορωνοϊό, η Ένωση είχα ανακοινώσει πως τα έσοδα θα διατεθούν στη μάχη κατά της πανδημίας, ενώ πλέον υπάρχουν σκέψεις για καθιέρωση της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στις 13 Απριλίου ανήμερα της 96ης επετείου των γενεθλίων της ομάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ λάνσαρε μια συλλεκτική εμφάνιση.

Πρόκειται για την εμφάνιση που κυκλοφόρησε εν μέσω καραντίνας και «ξεπούλησε» δύο φορές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ και επανακυκλοφόρησε.

Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να αγωνιστεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με τη φανέλα, αφιερωμένη στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Οι κιτρινόμαυρες φανέλες είναι σαν τις επίσημες της εφετινής σεζόν, ενώ στην πλάτη έχουν την ονομασία #wefightcovid και το νούμερο 21.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στις σχετικές δράσεις για δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.