ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για ταλέντο της Γιουβέντους

ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για ταλέντο της Γιουβέντους

Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα η ΑΕΚ ενδιαφέρεται εκ νέου για την περίπτωση του Ιντρίσα Τουρέ, ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Κ23 της Γιουβέντους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, είναι ο Ιντρίσα Τουρέ, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στη γείτονα χώρα είχαν και πάλι αναφέρει πως απασχολεί την Ένωση, όταν ο Μάσιμο Καρέρα υπέγραψε στους «κιτρινόμαυρους».

Ο 22χρονος Γερμανός χαφ, ανήκει στη Γιουβέντους, όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022. Στην ΑΕΚ βέβαια υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να ενεργοποιηθεί η οψιόν για την απόκτηση του Σιμάνσκι. Η Ενωση, θα μπορούσε να ασχοληθεί με την περίπτωσή του μόνο εφόσον υπάρξει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/_Morik92_/status/1261620239458013185

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.