AEK: Μπαίνει από Δευτέρα ο Νέλσον Ολιβέιρα

AEK: Μπαίνει από Δευτέρα ο Νέλσον Ολιβέιρα

O επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε με τους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ακολούθησε και το Σάββατο το πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο πραγματοποιούσε εδώ και δύο εβδομάδες. Ήταν ουσιαστικά μια ειδική διαχείριση για τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος περίμενε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ. Αυτό θα γίνει από τη Δευτέρα όταν και θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και να ανεβάσει ρυθμούς για να δει αν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς αποτελούν οριστικά παρελθόν. Από αυτό θα εξαρτηθούν τα πάντα και θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάστασή του.

Όσον αφορά τον Μάριο Οικονόμου, συνέχισε την αποφόρτιση το πρωί του Σαββάτου λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους καθώς από τη Δευτέρα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Φυσικά ο Σέρχιο Αραούχο συνεχίζει την αποκατάστασή του για τη θλάση που έχει υποστεί, δείχνοντας μεγάλη διάθεση και πείσμα να επιστρέψει δυναμικά. Μάλιστα η αποθεραπεία πάει αρκετά καλά με τον «Τσίνο» να μπαίνει ελαφρά και στο γήπεδο, ενώ εξακολουθεί να δουλεύει με τον Χρήστο Καρβουνίδη για τη φυσικοθεραπεία του. Και την ερχόμενη εβδομάδα ο Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικό για να φανεί πως εξελίσσεται η κατάστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Καρέρα έχει δώσει ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΚ την Κυριακή. Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00, ενώ πριν την προπόνηση όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν για τέταρτη φορά σε τεστ για τον covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.