ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πλέι οφ – Πρεμιέρα με δύο ντέρμπι

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πλέι οφ – Πρεμιέρα με δύο ντέρμπι

Το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League 1 έχει δύο ντέρμπι στην πρεμιέρα και θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και σχεδόν ταυτόχρονα.

Η ανακοίνωση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 6-7 Ιουνίου αναμένεται Τρίτη ή Τετάρτη, αλλά ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για να είναι όλα έτοιμα.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6, στη Λίγκα αποφάσισαν να ορίσουν για τις 7 Ιουνίου και ώρα 21:00 και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ για την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο, με ώρα έναρξης στις 21:30, και αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόβλημα με την τηλεοπτική μετάδοση δε θα υπάρχει, άλλωστε, αφού το ματς του ΟΑΚΑ θα το δείξει η Nova ενώ αυτό της Τούμπας το PAOK TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.