ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΠΑΟΚ: Σοκ με Ντάγκλας Αουγκούστο – Υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού

ΠΑΟΚ: Σοκ με Ντάγκλας Αουγκούστο – Υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού

Άσχημα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υπεβλήθη, Ντάγκλας Αουγκούστο, καθώς ο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο υποβλήθηκε σήμερα (27/5) σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (26.05).

Τα νέα ήταν δυσάρεστα, καθώς διαπιστώθηκε σοβαρή ζημιά που θα κρατήσει τον Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης και ουσιαστικά θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, και θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα του γόνατος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.