ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Β. Παούνοβιτς

Υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Β. Παούνοβιτς

Ένα ακόμα όνομα προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του Γιώργου Δώνη, συγκεκριμένα πρόκειται για τον Βέλιμιρ Παούνοβιτς.

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο περισσότερα ονόματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό βγαίνουν στον… αφρό της δημοσιότητας. Μετά την περίπτωση του Πογιάτος και του Σίλας που δεδομένα απασχολούν το «τριφύλλι», ήρθε να προστεθεί και το όνομα ενός παλιού γνώριμου! Του Βέλιμιρ Παούνοβιτς, του Σέρβου προπονητή. ο οποίος είχε φτάσει πολύ κοντά στον «πράσινο» πάγκο το 2015 για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου, όταν τελικά επιλέχθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι.

O Παούνοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος τον γνωρίζει από το πρώτο «φλερτ», ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Το who is who του Παούνοβιτς

Ο 43χρονος τεχνικός, είναι πιο γνωστός από την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας πλούσια καριέρα σε Ισπανία, Γερμανία και Ρωσία μεταξύ άλλων, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (Παρτιζάν, Μαρμπέγια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαγιόρκα, Τενερίφη, Ανόβερο, Χετάφε, Ρούμπιν Καζάν, Αλμερία και Φιλαδέλφεια Γιούνιον), ενώ υπήρξε και διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παούνοβιτς ωστόσο, αν και νέος στο χώρο της προπονητικής, έχει ήδη εμφανίσει δείγματα γραφής, εργαζόμενος στις μικρές ομάδες της εθνικής Σερβίας από το 2012. Για μία διετία (2012-14) στην Κ18, μετά στην Κ19 (2013-14) και στη συνέχεια στην Κ20 (2014-15), με την οποία κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ιούνιο του 2015 στην Νέα Ζηλανδία. Από το 2015 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2019 εργάστηκε στο MLS, στην ομάδα των Chicago Fire.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.