ΠΑΟΚ: Συμφώνησαν οι παίκτες στη μείωση αποδοχών – Υπογράφονται τα νέα συμβόλαια

ΠΑΟΚ: Συμφώνησαν οι παίκτες στη μείωση αποδοχών – Υπογράφονται τα νέα συμβόλαια

Ποδοσφαιριστές και διοίκηση του ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία για το ποσοστό των μειώσεων που θα γίνουν στις απολαβές των παικτών λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Μετά από την αρχική πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» και την αντιπρόταση των ποδοσφαιριστών, βρέθηκε η «χρυσή» μέση λύση, και από το πρωί της Δευτέρας (1/6) προέκυψε και η τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, προκειμένου να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια για να ενημερωθεί και η FIFA.

Όπως προκύπτει από τη συμφωνία των δύο πλευρών, οι ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων αποδέχθηκαν μια μείωση που αντιστοιχεί στο 12,5% των ετήσιων αποδοχών τους. Ωστόσο, το 1/3 του ποσού αυτού θα τους… επιστραφεί σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατορθώσει να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League, ενώ εφόσον καταφέρουν να οδηγήσουν τον σύλλογο στους ομίλους του Champions League, θα λάβουν όλο το ποσό της περικοπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι τα όποια μπόνους υπάρχουν στα συμβόλαια των παικτών για επίτευξη στόχων, δεν επηρεάζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.