ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Ν. Βέρντε; – «Θέλω να γυρίσω στην Ισπανία»

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Ν. Βέρντε; – «Θέλω να γυρίσω στην Ισπανία»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο παίκτης της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, διότι το πρωτάθλημα της χώρας μας δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο.

Στο ιταλικό “Tutto Mercato” μίλησε ο Ιταλός άσος της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα σε ομάδα της Ισπανία ή της Ιταλίας, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης φέτος, αλλά και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

“Απομένουν 12 ματς σε play-off και Κύπελλο. Εχουμε στόχο το Champions League και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού στο Κύπελλο” είπε ο 27χρονος και πρόσθεσε όσον αφορά τον Καρέρα: “Είναι πραγματικά εξαιρετικός, οι μέθοδοί του θυμίζουν τον Κόντε, με τον οποίο έχει δουλέψει. Αυτός ξέρει. Μου αρέσει να τρέχω χωρίς την μπάλα. Φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι κάτι που αποδίδει”.

Όταν ρωτήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Βέρντε σχολίασε χαρακτηριστικά πως: “Δεν είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα, θα πρέπει να αλλάξουν μυαλά αρκετοί άνθρωποι. Πρέπει να βελτιωθούν πολύ και δουλεύουν πάνω σε αυτό. Ωστόσο έχουν κανόνες, υπάρχουν αρκετοί οπαδοί και σημαντικές ομάδες. Οι τρεις-τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν παίκτες επιπέδου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος όσον αφορά το μέλλον του ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος: “Ελπίζω να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έπειτα το όνειρό μου είναι να επιστρέψω και να αγωνιστώ στην Ισπανία. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες και για να το πετύχεις πρέπει να δουλέψεις. Πέρα από το ποδόσφαιρο, οι Ισπανοί είναι σαν εμάς τους Ιταλούς, και αγαπώ τη ζωή εκεί από τότε που ήμουν παιδί. Βέβαια θα επέστρεφα και στην Ιταλία. Δεν θα απέρριπτα μια καλή πρόταση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.