ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

AEK σε Λίγκα: «Να γονατίσουμε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό»

AEK σε Λίγκα: «Να γονατίσουμε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Αίτημα προς την Σούπερ Λίγκα κατέθεσε η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» ζητάνε να γονατίσουν οι παίκτες και των δύο ομάδων πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, στην μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ.

Η σχετική επιστολή της Ένωσης έχει ως εξής:

“Με αυτή την επιστολή ζητάμε την συναίνεση της Λίγκας και ενημερώνουμε για την πρόθεσή της ομάδας μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες και των δύο ομάδων να γονατίσουν συμβολικά στον αγωνιστικό χώρο (μετά το ενός λεπτού σιγή της Λίγκας για τα θυματα της πανδημίας) προκειμένου να διατρανώσουμε την πάγια θέση της ομάδας μας, βάσει των αρχών και των ιδανικών από την ίδρυσή της, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, σύμφωνα με την οποία ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκφράζουμε και την ευχή μας αυτη η δράση να βρει μιμητές σε όλα τα ματς της πρεμιέραςπλέι οφ και πλέι αουτ μαζί με τις ευχές μας βεβαίως για την καλύτερη δυνατή και χωρίς προβλήματα επανέαρξη του πρωταθλήματος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.