ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Τσιγκρίνσκι: «Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο να παίζουμε χωρίς οπαδούς»

Ν.Τσιγκρίνσκι: «Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο να παίζουμε χωρίς οπαδούς»

Μια περίεργη δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για την απουσία του κόσμου που θα υπάρξει εξαιτίας του κορωνοϊού. Όπως θα του λείψει η απουσία των οπαδών από τις κερκίδες, όμως «στην Ελλάδα… είναι συνηθισμένοι σε αγώνες δίχως φιλάθλους».

Κατά τ’ άλλα, μίλησε με σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι πάντα το συγκεκριμένο ματς είναι ντέρμπι, ενώ χαρακτήρισε αναγκαία τη σταθερότητα για να διεκδικηθούν οι στόχοι της δεύτερης θέσης και του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιγκρίνσκι

Για την επιστροφή στην δράση: «Επιτέλους γυρίσαμε στο να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και μας αρέσουν. Όσον αφορά στο παιχνίδι, νομίζω πως ξεχνάς πόσο χρόνο δεν ήσουν ενεργός. Οπότε για την αρχή δεν θα είναι το ίδιο, αλλά είναι μια φυσιολογική διαδικασία».

Για τα μέτρα ασφαλείας: «Δεν θα μας επηρεάσουν, αυτό είναι το πρωτόκολλο. Είναι κάτι φυσιολογικό για το δικό μας καλό, είναι σωστό να γίνει».

Για την απουσία του κόσμου: «Για τους οπαδούς φυσικά είναι πιο δύσκολο, επειδή πάντα είναι τεράστιο κίνητρο για τον παίκτη. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε την εμπειρία. Ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο να παίζουμε χωρίς κόσμο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Τα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού είναι πάντα δύσκολα, επειδή είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και είναι ένα ντέρμπι, οπότε είναι πάντα δύσκολο, μιλώντας από την δικιά μου εμπειρία χρόνων και είναι πάντα σκληρά παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να αναλύσουμε τον αντίπαλο, να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και όπως πάντα να εστιάσουμε στα δυνατά και τα αδύναμα σημεία».

Για την δεύτερη θέση και το Champions League: «Ακόμα έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια, έχουμε δέκα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι είναι φυσικά σημαντικό, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε πολύ σταθεροί και να έχουμε καλά αποτελέσματα και τελικά αυτό είναι πιο σημαντικό από ένα μεμονωμένο ματς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το Κύπελλο: «Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο, αλλά έχουμε τον ημιτελικό και νομίζω ότι ο πρώτος στόχος είναι να σκεφτόμαστε την ρεβάνς με τον Άρη. Πριν το Κύπελλο έχουμε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος, οπότε πρέπει να πάμε βήμα-βήμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.