ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Παναθηναϊκός: Τι δήλωσε ο Μακέντα για το αν θέλει ή όχι να παραμείνει;

Παναθηναϊκός: Τι δήλωσε ο Μακέντα για το αν θέλει ή όχι να παραμείνει;

Ο Φεντερίκο Μακέντα ξεκαθάρισε ότι δεν έθεσε ο ίδιος ποτέ θέμα αποχώρησης από τους “πράσινους” και μάλιστα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός γνωρίζει την πρόθεσή του να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα του Τριφυλλιού, ο Μακέντα φέρεται να βρίσκεται… υπό πώληση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το κατάλληλο αντίτιμο και με δεδομένη και την απόκτηση του Καρλίτος από τον περασμένο Γενάρη.

Ο ίδιος ο Ιταλός επιθετικός όμως, μιλώντας στη Nova εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα και μετά το πέρας του συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Μακέντα:

«Είπα πως νιώθω και πάλι σημαντικός παίκτης, μετά από πολλά χρόνια. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω. Δεν είναι κάτι που θέλω και το κλαμπ το ξέρει. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι δεν ξέρω τι θα γίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιθανώς να είμαι ελεύθερος σε έξι μήνες. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, είμαι αφοσιωμένος στο παρόν. Όλοι ξέρουν πως θα ήθελα να μείνω εδώ, αλλά κάποια πράγματα εξαρτώνται από δύο πλευρές. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο να κάνω ακόμη καλύτερη σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.