ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ – Άρης 2-2: Όρθια έμεινε η ΑΕΚ αν και έμεινε πίσω στο σκορ

ΑΕΚ – Άρης 2-2: Όρθια έμεινε η ΑΕΚ αν και έμεινε πίσω στο σκορ

90+5′ Τελικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ: ΑΕΚ – Άρης 2-2.

90′ Ο Μαρτίνες βρήκε χώρο και δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με την μπάλα να περνάει άουτ.

86′ ΓΚΟΟΟΟΛ Η ΑΕΚ ισοφαρίζει από τα έντεκα βήματα με τον Ολιβέιρα. 2-2 τέσσερα λεπτά πριν το 90λεπτο.

75′ ΓΚΟΟΟΟΛ ο ΑΡΗΣ 1-2

62′ ΓΚΟΛ – Η ΑΕΚ ισοφαρίζει με τον Αραούχο. Ο Μάνταλος τροφοδότησε με ωραία πάσα τον Chino, ο οποίος περίπου από το ύψος του πέναλτι έκανε με πλασέ το 1-1.

55′ ΓΚΟΛ για τον Άρη (Μπρούνο Γκάμα)! Ο Γκάμα έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπάρκα για το 0-1!

54′ ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Άρη! Ο Παπαπέτρου σωστά δείχνει το σημείο του πέναλτι, αφού ο Μάνταλος κρατάει τον Μπα μέσα στην περιοχή χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

45 +7′ Τέλος πρώτου μέρους. Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

45 +3′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μπάρκας απομάκρυνε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Αραούχο που βγήκε τετ α τετ, αλλά το πλασέ του Αργεντινού πέρασε άουτ.

Επτά λεπτά οι καθυστερήσεις, καθώς υπήρξαν αρκετές διακοπές στο πρώτο μέρος.

44′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, μπλόκαρε σταθερά ο Μπάρκας.

43′ Φάουλ σε καλή θέση για τον Άρη, ύστερα από μαρκάρισμα του Σβάρνα στον Φετφατζίδη.

40′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μάνταλος έκανε το γύρισμα απ’ τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση, στρώθηκε στον Σιμάνσκι, αλλά το πλασέ του Πολωνού πέρασε δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του Κουέστα.

36′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Λιβάγια άλλαξε στον Βέρντε, ο οποίος έκανε το σουτ με το δεξί, αλλά ο Κουέστα παραχώρησε κόρνερ.

35′ “Κοκορομαχία” του Αραούχο με τον Μπα. Μετά από παρέμβαση του Παπαπέτρου, λύθηκε η διαφορά των δύο παικτών που έδωσαν τα χέρια.

30′ Αλλαγή για τον Άρη. Ο Λάρσον αντί του Σόουζα.

22′ Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Κρίσισιτς, αλλά το σουτ του Σέρβου πέρασε πάνω από την εστία του Κουέστα.

Κατοχή: 59% – 41%

13′ Αλλαγή για τον Άρη. Ο Μπα αντί του Βέλεθ.

9′ Ο Βέλεθ δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω προβλήματος τραυματισμού.

7’Αντεπίθεση για την ΑΕΚ, αλλά ο Λιβάγια έκανε επιθετικό φάουλ στον Ροζ.

6′ Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Μάνταλος απομάκρυνε και παραχώρησε κόρνερ.

4′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Σιμάνσκι βρήκε το υπέροχη κεφαλιά τον Αραούχο στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά-ψαράκι του Αργεντινού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1′ Έναρξη του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.