ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΑΟΚ: Απασφάλισε ο Μ. Στοχ – Ξέσπασε κατά του Α. Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Απασφάλισε ο Μ. Στοχ – Ξέσπασε κατά του Α. Φερέιρα

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κέρδισε τον ΟΦΗ, με 3-1 στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως δεν έμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές ευχαριστημένοι.

O Μίροσλαβ Στοχ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρα στα τελευταία 25 λεπτά της αναμέτρησης και… ακούμπησε μπάλα έπειτα από πολλούς μήνες. Η τελευταία φορά που ο διεθνής άσος είχε παίξει ήταν στις 15 Ιανουαρίου και πάλι απέναντι στην κρητική ομάδα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Πιστεύεις ότι το αξίζω αυτό; Να μου φέρεσαι σαν αρχάριο ή ερασιτέχνη ή σαν παιδί που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Φυσικά τα γραφόμενα του πήγαιναν προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα. Υπενθυμίζουμε πως ο Σλοβάκος άσος επέστρεψε το καλοκαίρι στον «δικέφαλο» από την Σλάβια Πράγας, αλλά δεν κέρδισε φανέλα βασικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον χρησιμοποιήσει σε μόλις 7 αγώνες και για 303 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως, λίγο αργότερα ο Στοχ ανέβασε ένα instagram story και έγραψε:

«Δυστυχώς τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν πάντα να κοντρολάρονται. Για να ξεκαθαρίσω την προηγούμενη δήλωσή μου, αυτό που εννοώ είναι ότι έχω να προσφέρω πράγματα στον σύλλογο, στην ομάδα μου, στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Έχουμε κάποιους στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CBs4nrPAeMR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.