Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Αταλάντα ο Δ. Γιαννούλης

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Αταλάντα ο Δ. Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης εντυπωσίασε με τις φετινές του εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ και όπως είναι απόλυτα λογικό μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν την περίπτωσή του, με την Αταλάντα να έχει προχωρήσει τις επαφές.

Η Αταλάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της την φετινή σεζόν κι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων είναι ο Τίμοθι Καστάνιε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της calcioatalanta.it ο Βέλγος αριστερός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο των Τότεναμ και Παρί Σεντ Ζερμέν και με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι όλα δείχνουν πως θα παραχωρηθεί.

Το εν λόγω δημοσίευμα προσθέτει πως ήδη οι «μπεργκαμάσκι» εξετάζουν ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Καστάνιε με τρία ονόματα να ξεχωρίζουν. Αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη, του Αλεσάντρο Φλορέντζι της Ρόμα (αγωνίζεται δανεικός στην Βαλένθια) καθώς και του Γιοακίμ Μάεχλε της Γκενκ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γιαννούλη έχει συνδεθεί με την ιταλική ομάδα, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι το επίσημο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.