Α ‘Εθνική: Ντέρμπι αιωνίων απόψε στο ΟΑΚΑ – Για τη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός για το γόητρο ο Ολυμπιακός

Α ‘Εθνική: Ντέρμπι αιωνίων απόψε στο ΟΑΚΑ – Για τη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός για το γόητρο ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι αιωνίων σήμερα στο ΟΑΚΑ, αλλά και δυνατή μάχη στο Χαριλάου με φόντο τη δεύτερη θέση.

Μετά τη χθεσινή ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στη Κρήτη η μάχη για την δεύτερη θέση και το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League κορυφώνεται. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο πρώτο αποψινό (19:15, NovaSports 2) παιχνίδι στο Χαριλάου σε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι για την Ένωση. Ειδικά μετά το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει να διαχειριστεί ιδιαίτερες απουσίες και μοναδικός του πονοκέφαλος είναι η διαχείριση των παικτών του ενόψει των συνεχόμενων αγώνων που ακολουθούν. Ωστόσο, η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική καθώς σε περίπτωση νίκης η ομάδα του μπορεί να πάρει διαφορά 2 βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο Μίχαελ Ενινγκ στον Αρη έχει μια μακρά λίστα προβλημάτων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Γερμανός τεχνικός διαθέτει μόλις 14 παίκτες στην διάθεσή του.

Ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ

Λίγο μετά από το ματς στο Χαριλάου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (21:30, NovaSports 1) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με στόχο να πάρει το αίμα του… πίσω. Μετά το 3-0 στο Καραϊσκάκη, ο εγωισμός των παικτών του Γιώργου Δώνη είναι πληγωμένος, ωστόσο, το ερώτημα που εγείρεται είναι το αν εν τέλει οι «πράσινοι» μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι έχουν κίνητρο τη διατήρηση του αήττητου στον δρόμο για μια ιστορική κατάκτηση πρωταθλήματος.

Χωρίς Κώστα Τσιμίκα και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς θα αντιμετωπίσουν το «τριφύλλι» οι Πειραιώτες, ενώ ο Δώνης δεν υπολογίζει σε Γιασίν Αγιούμπ, Αχιλλέα Πούγγουρα και Νίκο Χριστογεώργο, ενώ στην αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Ούφε Μπεκ.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League

Σάββατο

  • ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-2 (18′ Νέιρα, 42′ Φιγκεϊρέντο – 5′ Μπίσεσβαρ, 76′ Μιχαηλίδης)

Κυριακή

  • 19:15 Αρης – ΑΕΚ (Novasports 2)
  • 21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Novasports 1)

Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός 81
ΠΑΟΚ 60
AEK 59
Παναθηναϊκός 50
Αρης 38
ΟΦΗ 36
* Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί 7 βαθμοί λόγω της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας. Αναμένεται η τελική απόφαση από το CAS.

Το πρόγραμμα των πλέι άουτ της Super League

Σάββατο

  • Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 4-0 (2, 45+1, 67′ Λ. Φερνάντεζ, 51′ Σίτο)
  • Λαμία – Ξάνθη (αναβολή)

Δευτέρα

  • 19:30 Λάρισα – Πανιώνιος (Novasports 1)
  • 20:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός (ΕΡΤ Sports)

Η βαθμολογία:

7. Αστέρας Τρίπολης 39

8. Ατρόμητος 37

9. Λάρισα 33

10. Λαμία 32

11. Βόλος 31

12. Ξάνθη 22

13. Παναιτωλικός 22

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

14. Πανιώνιος 21

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.