ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0: Ακόμα ένα αιώνιο ντέρμπι με.. διαιτητικό παρασκήνιο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0: Ακόμα ένα αιώνιο ντέρμπι με.. διαιτητικό παρασκήνιο

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών και των αρκετών νεαρών παιδιών στην βασική ενδεκάδα κατάφερε να κρατήσει τον Ολυμπιακό στο μηδέν, ενώ ο διαιτητής Κομίνης δεν του επέτρεψε με τις αποφάσεις του να πανηγυρίσει τη νίκη με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τι κι αν ο Ολυμπιακός ήρθε στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό όντας αήττητος στο πρωτάθλημα, με πέντε συνεχόμενες νίκες στα πλέι οφ και με τη ψυχολογία και τη φόρμα του στα ύψη έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο με την ομάδα του Δώνη να δείχνει τα δόντια της και να παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό με πολύ πάθος και με στρατηγική από τον προπονητή τους να πιέσουν ψηλά την άμυνα του Ολυμπιακού και να κλέψουν όσες περισσότερες μπάλες είναι δυνατόν κοντά στην «ερυθρόλευκη» περιοχή.

Ταυτόχρονα άφησαν την κατοχή της μπάλας τον «αιώνιο» αντίπαλό τους και στηρίχθηκαν στην καλά οργανωμένη αμυντική τους γραμμή που εμπεριείχε πεντάδα μπροστά από τον Διούδη και δύο τρεχαντίρια στον άξονα της μεσαίας γραμμής (Ανουάρ-Αλεξανδρόπουλο) που έκαναν εξαιρετική δουλειά και πολλά κλεψίματα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς πιο επικίνδυνος αν και οι τελικές ήταν μοιρασμένες (από τέσσερις και ο Ολυμπιακός βραχυκυκλωμένος παρότι είχε ανούσια κατοχή (39%-61%).

Στο 45+2’ ο Κομίνης έκανε το ντέρμπι ροντέο. Ο Ανουάρ έκοψε τον Βαλμπουενά μέσα στην περιοχή κι αυτός αφού ανακάλυψε παράβαση, ενημερώθηκε από το VAR να ελέγξει ξανά τη φάση. Η απόφασή του δεν είναι να πάρει πίσω το φάουλ αλλά να καταλογίσει πέναλτι μια και το μαρκάρισμα ήταν εντός περιοχής, μόνο που ο Διούδης είπε «όχι» στην εκτέλεση του Βαλμπουενά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς φόρτωσε με δεύτερο επιθετικό (Χασάν αντί Μπουχαλάκη), αλλά η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, με τον Παναθηναϊκό των πιτσιρικάδων και των πάμπολλων απουσιών να σταματάει το σερί νικών του Ολυμπιακού στα πλέι οφ και να διατηρεί το αήττητο στο ΟΑΚΑ από τις 27 Οκτωβρίου 2019 και το ματς με την ΑΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.