ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λ. Βιγιαφάνιες: Έμεινε ελεύθερος και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Λ. Βιγιαφάνιες: Έμεινε ελεύθερος και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

O Λούκα Βιγιαφάνιες χάρισε μεγάλο ποσό από τα δεδουλευμένα του στην Μαζατλάν (πρώην Μονάρκας) ώστε να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αίσιο τέλος είχαν για τον Παναθηναϊκό οι διαπραγματεύσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες με τη Μαζατλάν (πρώην Μονάρκας) καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στους Μεξικανούς και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό για το ύψος της αποζημίωσης που θα δοθεί προκειμένου ο 29χρονος άσος να μείνει ελεύθερος!

Ο Βίγια αποδέχτηκε να χαρίσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που δικαιούτο βάσει του συμβολαίου του με τη Μαζατλάν και έτσι έδωσε ο ίδιος τη λύση στο ζήτημα που είχε προκύψει ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχοντας υπόψη του ασφαλώς και ότι ο Παναθηναϊκός μέσω του Τσάβι Ρόκα είχε ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος και όχι με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Αργεντινός ήταν εξ αρχής σαφές ότι θα έκανε τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και για αυτό το λόγο άλλωστε οι Μεξικανοί τρέναραν την υπόθεση με στόχο το μέγιστο δυνατό όφελος για τους ίδιους. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για τη λύση του συμβολαίου του, με τους δικηγόρους των δύο πλευρών να τα διευθετούν αυτήν την ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αργεντινός άσος θα έρθει άμεσα στην Αθήνα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι, που είναι πλέον έτοιμο να υλοποιήσει μία πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.