ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Συμφωνία Ολυμπιακού με Ταμάρι – Προσφορά 1.5 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

Συμφωνία Ολυμπιακού με Ταμάρι – Προσφορά 1.5 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως ήδη καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ο Ταμάρι που συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες, ενώ ο σύλλογος κατέθεσε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το κυπριακό themasports ο Τάμαρι είναι σχεδόν «καπαρωμένος» από τον Ολυμπιακό και ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει στο να υπογράψει «σπαστό» πενταετές (3+2 χρόνια) συμβόλαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προσφέρει μάξιμουμ 1.5 εκατομμύριο ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για αυτήν την μεταγραφή. Ο Ιορδανός διεθνής άσος έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με δηλώσεις του. Αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός ακραίος αλλά παίζει και αριστερά και ως φορ αλλά και σε θέσεις στον άξονα και πίσω από τον επιθετικό. Φέτος είχε στον ΑΠΟΕΛ 34 ματς με 3 γκολ και 9 ασίστ ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στον κυπριακό σύλλογο τον έχει πάει ο νυν βοηθός του τεχνικού της Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.