Στην UEFA ο Ολυμπιακός: «Ντροπιαστική και ανεξήγητη απόφαση της Ομοσπονδίας η επιλογή της Ριζούπολης για τον τελικό»

Στην UEFA ο Ολυμπιακός: «Ντροπιαστική και ανεξήγητη απόφαση της Ομοσπονδίας η επιλογή της Ριζούπολης για τον τελικό»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εκφράσει επανηλλημένα την δυσαρέσκειά της για την επιλογή του γηπέδου της Ριζούπολης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ και με νέα ανακοίνωση απειλεί ότι θα φτάσει μέχρι την UEFA, ενώ ζητά αλλαγή έδρας.

Οι Πειραιώτες τονίζουν στην ανακοίνωσή του ότι θα ενημερώσουν την UEFA και ζητούν σοβαρότητα κι αλλαγή έδρας, κάνοντας λόγο για “ντροπιαστική”, “δόλια και υπαγορευμένη” απόφαση της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στη Ριζούπολη, είναι ακόμα μια ντροπιαστική και ανεξήγητη απόφαση της Ομοσπονδίας που πηγαίνει δεκαετίες πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αποφάσισαν να γίνει ο τελικός Κυπέλλου, της πιο σπουδαίας διοργάνωσης της ΕΠΟ, σε γήπεδο Β’ Εθνικής, όπου όχι μόνο δεν έχει κυλήσει μπάλα στο χορτάρι του από τον Μάρτιο αλλά η διοργανώτρια αρχή δεν μπήκε καν στον κόπο να ελέγξει την καταλληλότητά του.

Σε ένα γήπεδο για το οποίο ανερυθρίαστα βεβαιώνουν ψευδώς ότι έχει αδειοδοτηθεί από την UEFA, ενώ σύμφωνα με εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για ένα γήπεδο όχι απλά το λιγότερο ακατάλληλο αλλά και επικίνδυνο για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα. Σε ένα γήπεδο, που για να μπορέσει στοιχειωδώς να υποδεχτεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, θα πρέπει να δαπανηθούν από την ΕΠΟ τεράστια ποσά.

Και όλα αυτά αφού η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη επίσημα ξεκαθαρίσει στην ΕΠΟ ότι υπάρχουν καταλληλότερες και ασφαλέστερες εγκαταστάσεις στις οποίες ήδη διεξάγονται αγώνες Super League 1.

Η δόλια και υπαγορευμένη απόφαση της ΕΠΟ, την οποία ούτε ο πρόεδρός της δεν υποστήριξε δηλώνοντας απλά παρών, βάζει βόμβα στα θεμέλια της διοργάνωσης.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όχι μόνο θα ενημερώσει την UEFA για όλα τα παραπάνω αλλά θα κινηθεί άμεσα νομικά κατά όσων πήραν αυτή την εγκληματική απόφαση, τόσο για την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και όλων όσων παραβρεθούν στον αγώνα όσο και για την εκ νέου αχρείαστη κατασπατάληση πόρων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τελευταία φορά σας καλούμε να σοβαρευτείτε, να ορίσετε άμεσα καταλληλότερο και ασφαλέστερο για τη διεξαγωγή του τελικού γήπεδο ώστε να είναι γιορτή, ιδίως τώρα στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Διαφορετικά η ευθύνη για ότι συμβεί θα βαραίνει σε όλα τα επίπεδα αποκλειστικά και μόνο εσάς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.