ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η αρετή της ντροπής

Η αρετή της ντροπής

Είμαι Πανιώνιος. Σημαίνει, νιώθω πώς είναι. Το στρίμωγμα. Τα στενόχωρα οικονομικά. Η ασφυκτική δυσχέρεια, αδυναμία πες, να υποστηρίξεις την ανάγκη της ομάδας. Καρκινογόνο. Δεν το εύχομαι σε κανένα. Επειδή ξέρω λοιπόν, είμαι ο τελευταίος που θα κάνει τον έξυπνο, και θα κουνήσει το δάχτυλο, στον Αρη για τη διαδρομή της επιστροφής αυτού του καλού ποδοσφαιριστή, του Ματέο Γαρσία.

Με μία, μόνο, διαφορά. Θυμάμαι, όταν ο Πανιώνιος είχε πάρει εκείνον τον Καμερουνέζο σέντερ-μπακ, τον Γιάγια Μπανάνα, και λίγον καιρό μετά έμαθα πως ο τύπος ήταν απ’ την κορφή ως τα νύχια παίκτης του Ολυμπιακού, πράγμα ευρέως άγνωστο ακόμη τότε, δεν αισθάνθηκα άβολα απλώς. Δεν ήθελα να ξέρω. Το παράχωσα, όσο μπορούσα βαθιά. Το έκρυψα κάτω απ’ το μαξιλάρι, που λένε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.