ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παναιτωλικός: Έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2 – 0 στη Νέα Σμύρνη – Παραμένει στη Super League

Παναιτωλικός: Έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2 – 0 στη Νέα Σμύρνη – Παραμένει στη Super League

Οι Αγρινιώτες, έριξαν την «βόμβα» τους στα πλέι άουτ, και νίκησαν 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, δεδομένου ότι δεν θα γίνουν αγώνες μπαράζ του 13ου της Super League με τον 2ο της Super League 1, επειδή η δεύτερη κατηγορία έχει διακοπεί, πανηγυρίζει ήδη την παραμονή του στην κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε!

Παρά το ψυχολογικό πλεονέκτημα του Πανιωνίου, που είχε κάνει την υπέρβαση στα πλέι άουτ, η ομάδα του Μάκη Χάβου προηγήθηκε με πέναλτι του Μπαϊροβιτς στο 40′ (χέρι του Ευαγγέλου) και στο 49′ έκανε και το 2-0 με συρτό σουτ του Τζανακάκη, μετά από εξαιρετική ενέργεια των Ντίας, Ρόσα.

Η ομάδα του Αγρινίου θα είναι και τη νέα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Πανιώνιος θα παίξει νέο τελικό κόντρα στον Ατρόμητο, θα πρέπει όμως να στραβοπατήσει και η Ξάνθη στην Λάρισα για να μην υποβιβαστεί.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας (46′ Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης (46′ Άρτσε), Παπανικολάου (52′ Aραμπούλι), Τσιλούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντες, Πάρρας, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης, Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο, Μπαίροβιτς (63′ Τσιγγάρας), Ντουάρτε, Ρόσα, Ντίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.