Ελληνικό πρωτάθλημα: «Διπλό» Champions League για τον ΠΑΟΚ – Πέρασε με (0-1) από το «Γ.Καραϊσκάκης»

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Διπλό» Champions League για τον ΠΑΟΚ – Πέρασε με (0-1) από το «Γ.Καραϊσκάκης»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-1 από το «Γ. Καραϊσκάκης» και κατάφερε να διατηρήσει το +3 από την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είπε «αντίο» στα όνειρα του για «αήττητο» πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά στο ματς, απείλησαν με ένα καλό γύρισμα του Τζόλη και πίεσαν από νωρίς, κερδίζοντας κόρνερ. Δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κανένα από αυτά, αλλά πατούσαν καλύτερα από τους Πειραιώτες, οι οποίοι δε θύμιζαν την ομάδα προηγούμενων αγώνων. Στο 14′ ένα καλό σουτ του Μπίσεσβαρ ανησύχησε τον Σα αλλά δεν έφερε το επιθυμό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέμενε καλύτερος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είχε και ευκαιρίες.

Τέτοιες, φυσικά, δεν είχε ούτε ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως στο 32′ από το φάουλ του Βαλμπουενά και την κεφαλιά του Σεμέδο άγγιξε το γκολ, αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο φυσιολογικά βγήκε χωρίς κάποιο γκολ.

Και έτσι όπως έπαιξαν και στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες, φυσιολογικό ήταν και το τελικό 0-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα πλασέ του Γιαννούλη από πολύ καλή θέση που έφυγε άουτ στο 58′, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν καλή στιγμή στο 74′ με τον Ελ Αραμπί αλλά το τελείωμα του, μετά τη σέντρα του Τσιμίκα, ήταν κακό και παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών, δεν άλλαξε τίποτα στην εικόνα των ομάδων τους.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έδειχνε ότι το ήθελε περισσότερο, το έψαχνε και τελικά το βρήκε στο 90′, όταν ο Ροντρίγκο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά μετά από ωραίο στρώσιμο του Μαουρίσιο και ο Μιχάι με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1!

Έτσι, το αήττητο του Ολυμπιακού έλαβε τέλος, ενώ οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στη 2η θέση και στο +3 από την ΑΕΚ, με την οποία θα αναμετρηθούν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ!

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε (61′ Φορτούνης), Βαλμπουενά (86′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (62′ Μπρούνο), Ελ Αραμπί (77′ Χασάν).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46′ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (79′ Εσίτι), Μαουρίτσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72′ Στοχ), Τζόλης (79′ Λημνιός), Άκπομ (59′ Σφιντέρσκι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.