Παναθηναϊκός: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση της επιστροφής του Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση της επιστροφής του Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε από την Μαζατλάν, πλέον απομένουν να ρυθμιστούν λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της επιστροφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό. Μέσα στο σαββατοκύριακο ρυθμίστηκε και η τελευταία λεπτομέρεια που είχε απομείνει, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε τις έγγραφες διαβεβαιώσεις για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων της αποζημίωσής του από την Μαζατλάν, έμεινε ελεύθερος όπως είχε… υποσχεθεί στον Τσάβι Ρόκα και πλέον είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στο «τριφύλλι»! Εδώ και καιρό ο «Βίγια» έχει προφορική συμφωνία με τους «πράσινους» και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η μεταγραφή είναι σχεδόν απίθανο να χαλάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Aυτό που απομένει για να «σφραγιστεί» η μεταγραφή είναι κάποιες λεπτομέρειες του deal του ποδοσφαιριστή με το «τριφύλλι». Σε κάθε μεταγραφή υπάρχει μια ιδιαίτερη διαδικασία για να μεταφερθεί η προφορική συμφωνία στο χαρτί και τα συμβόλαια και στις περισσότερες περιπτώσεις προκύπτουν «θεματάκια», λεπτομέρειες που δεν είναι ικανές να χαλάσουν την αρχική συμφωνία αλλά θέλουν τον χρόνο τους για να διευθετηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.