ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

ΕΠΟ: Παραιτήθηκαν ακόμη δυο εφέτες της Επιτροπής Εφέσεων

ΕΠΟ: Παραιτήθηκαν ακόμη δυο εφέτες της Επιτροπής Εφέσεων

Σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου, γνωστοποιήθηκε ότι από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ παραιτήθηκαν ακόμη δυο εφέτες και συγκεκριμένα οι κα Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και ο κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου.

Χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι παραίτησής τους, θεωρείται βέβαιο στο δικαστικό σώμα ότι μετά τις επιθέσεις εναντίον των συναδέλφων τους δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγοι.

Σε κάθε περίπτωση οι κ. Φιλόπουλος και Βρυώνης ως Ανώτατοι δικαστές και μάλιστα εφέτες προέκριναν με την απόφαση τους την εφαρμογή του νόμου και βάσει αυτού θεώρησαν ανέλεγκτη την απόφαση της ΕΕΑ. Τώρα τους λέει το CAS αψηφίστε το νόμο και κρίνετε ξανά τα συμπεράσματα της απόφαση της ΕΕΑ. Τι πρέπει να κάνουν αναρωτιέμαι:

1. Ως τακτικοί δικαστες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εφαρμόσουν τους νόμους ελληνικού κράτους.
2. Ως διαιτητές κατώτερου διαιτητικου οργανου οφείλουν να ακολουθήσουν την απόφαση του ανώτερου -Αν ομως αντιβαίνει η απόφαση του στον νόμο, όχι.

Επομένως? Αποκλείεται και οι επόμενοι εφέτες, όποιος μείνει μαζί με τον Θεσσαλονικέα Βοκα, ως ανώτατοι τακτικοί Δικαστές να βγάλουν κόντρα στο CAS την ίδια απόφαση, ερμηνεύοντας τον νόμο με τον ίδιο τρόπο με τους συναδέλφους τους κ.κ. Φιλόπουλο και Βρυώνη?

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίδωμεν… δυσωδία πάντως βγάζει ο χειρισμός της ΕΠΟ στο θέμα. Και σύντομα θα αποκαλύψουμε ακριβώς τα πρόσωπα της ομοσπονδίας που εμπλέκονται σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.