ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ: «Προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης»

Αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ: «Προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης»

Την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην ασκήσει έφεση για τα ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος.

Με ανακοίνωσή της, η Ένωση γνωστοποίησε πως δεν θα ασκήσει έφεση για το θέμα των μη θεωρημένων δελτίων του ΠΑΟΚ, με το διοικητικό στέλεχος των «ασπρόμαυρων» να σημειώνει πως είναι προς τιμήν της, στρέφοντας την προσοχή στην αντιπαλότητα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Κυριάκος εστίασε στο μείζον εσωτερικό θέμα που καλείται να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την αβλεψία και την «πληγή» που έπρεπε να υποστούν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στη δήλωσή του:

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί.

Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια «πληγή» στο σώμα του Συλλόγου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.