ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το Κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πέδρο Μάρτινς να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του.

Οι «ερυθρόλευκοι», ετοιμάζονται να γιορτάσουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και στο ματς με την ΑΕΚ, θα οργανώσουν φιέστα για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός, συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, ακόμα και τους Σουντανί και Χασάν, οι οποίος δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σα, Καραργύρη, Αλέν, Τζολάκη, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνη, Τσιμίκα, Ξενιτίδη, Καφού, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλο, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Σουρλή, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.