Ελληνικό πρωτάθλημα: 7ος ο Αστέρας – Τελευταίος ο Πανιώνιος

Ελληνικό πρωτάθλημα: 7ος ο Αστέρας – Τελευταίος ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στην Β’ κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που πήρε την 7η θέση (πρώτη στα πλέι άουτ).

Βέβαια με τα σενάρια καθημερινά να έχουν φουντώσει για αναδιάρθρωση στην Νέα Σμύρνη παρά την πίκρα τους, θα περιμένουν έστω και έτσι την… ανανέωση της παρουσίας τους στα «μεγάλα σαλόνια». Πάντως μέχρι να γίνει αυτό ο βαθμολογικός πίνακας λέει πως ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που υποβιβάζεται και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ2.

Από την άλλη χαρά υπάρχει στην Ξάνθη, αφού η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου με τον βαθμό που πήρε στην Λάρισα και σε συνδυασμό με όσα έγιναν στο Περιστέρι παραμένει στην κατηγορία! Σε θεωρητικό επίπεδο και με βάση την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος η 13η θέση οδηγεί σε διαδικασία μπαράζ με την 2η ομάδα από την SuperLeague2.

Με λίγα λόγια δηλαδή η Ξάνθη θα έπρεπε να ετοιμάζεται για… τελικό παραμονής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι που προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι η άλλοτε Β΄εθνική δεν άρχισε ποτέ στην «μετά καραντίνας» εποχή. Τέλος την πρώτη θέση στα πλέι άουτ, την 7η στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Αστέρας παρά το Χ με την Λαμία στην Τρίπολη. Μια θέση που τώρα δεν οδηγεί κάπου, αλλά επειδή Ελλάδα είμαστε κανείς δεν ξέρει τι… ξημερώνει!

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

7. Αστέρας Τρίπολης 43

8. Ατρόμητος 42

9. ΑΕΛ 36

10. Λαμία 35

11. Βόλος 31

12. Παναιτωλικός 29

——————————————

13. Ξάνθη 24

——————————————-

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

14. Πανιώνιος 23

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.