ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Για το τελευταίο παιχνίδι των play off ετοιμάζεται η ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό. Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Δίχως του τραυματίες Έλντερ Λόπες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην έδρα του πρωταθλητή Ολυμπιακού, στην αυριανή (19.07.2020) μεταξύ τους αναμέτρηση για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague.

Τσιγκρίνσκι και Λόπες έκαναν θεραπεία το Σάββατο (18.07.2020), ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της AEK προπονήθηκαν κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα θα έχει στη διάθεση του τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Οικονόμου, Λάτσι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότο, Λιβάγια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο, Μαχαίρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.