ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Με τέτοια εμφάνιση δεν πας μακριά στο… Champions League

ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Με τέτοια εμφάνιση δεν πας μακριά στο… Champions League

Ο ΠΑΟΚ σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα έμεινε στο 0-0 με τον Άρη και εξασφάλισε και επίσημα το εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου.

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η δεύτερη θέση ήταν στα χέρια του ΠΑΟΚ καθώς κόντρα στον Άρη, τον βόλευε ακόμη και η ισοπαλία.

Με το καλησπέρα ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ, μόλις στο 3ο λεπτό, με τη χαμένη διπλή ευκαιρία του Μαουρίσιο πρώτα και του Μπίσεσβαρ στη συνέχεια, με τον Σουριναμέζο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι! Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σφιντέρσκι να αστοχήσει με τον Κουέστα εξουδετερωμένο.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ξεθάρρεψαν και βγήκαν από την άμυνα τους, είχαν μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του νεαρού Μπαγκαλιάνη, ο «Δικέφαλος» διατηρούσε την κατοχή, όμως υστερούσε πολύ στην σωστή τελική επιλογή, δίνοντας τη δυνατότητα στον Άρη να κρατάει το μηδέν, χάρη και στον τερματοφύλακά του.

Η σημαντικότερη ευκαιρία, κλασική για τον ΠΑΟΚ, χάθηκε στο 34’, όταν ο Τζόλης νικήθηκε από τον Κουέστα στο τετ α τετ των δύο, ενώ ο Καντουρί είδε τον Σόουζα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή την μπάλα.

Η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο μέρος, με τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίζουν με την μπάλα στα πόδια τους και τους «κιτρινόμαυρους» να παλεύουν να κρατήσουν το μηδέν, με τις δυνάμεις να τους εγκαταλείπουν όσο περνούσαν τα λεπτά και τις διακοπές να είναι στην ημερησία διάταξη. Ο Βαρέλα άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Αφρικανού στόπερ να καταλήγει άουτ (59’), ο Άρης απάντησε στο 62’ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ματίγια και τον Πασχαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φερέιρα με το χρονόμετρο να δείχνει το 70ο λεπτό έριξε στον αγωνιστικό χώρο και δεύτερο επιθετικό (Άκπομ), λίγο αργότερα πέρασε και τους Βιεϊρίνια, Στοχ, αναζητώντας τρόπο για να φτάσει η ομάδα του στο γκολ. Στο 90’ ο Στοχ πέταξε στα σκουπίδια τη μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε μόνος με τον Κουέστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.