ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΠΟ: Ορίστηκε για τις 22 και 29 Αυγούστου το μπαράζ Ξάνθης – Απόλλωνα Σμύρνης

ΕΠΟ: Ορίστηκε για τις 22 και 29 Αυγούστου το μπαράζ Ξάνθης – Απόλλωνα Σμύρνης

Οι διαδικασίες για την επικύρωση της βαθμολογίας ολοκληρώθηκαν, οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωση συνεχίζονται όμως η ΕΠΟ όρισε κανονικά την αναμέτρηση μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης για τις 22 και 29 Αυγούστου.

Νωρίτερα, δεν πέρασε πρόταση του μέλους της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, για παραμονή της ακριτικής ομάδας και άνοδο της «ελαφριάς ταξιαρχίας» χωρίς μπαράζ, κάτι που σήμαινε ότι η Super League την επόμενη περίοδο θα είχε 15 ομάδες, αν και ψηφίστηκε. Εννέα ομάδες ψήφισαν υπέρ και 8 κατά: οι 4 εκπρόσωποι της SL1 (Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Αγραφιώτης, Μάκης Γκαγκάτσης) και οι Γραμμένος, Βακάλης, Αντωνίου, Λασκαράκης. Η πρόταση δεν προχώρησε γιατί σύμφωνα με την τροπολογία Αυγενάκη απαιτούνταν 13 ψήφοι, τα 3/4 δηλαδή των μελών του ΔΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To πρόβλημα πάντως που αντιμετωπίζουν και οι δύο σύλλογοι, είναι πως μετά το τέλος της σεζόν βρίσκονται σε καθεστώς διάλυσης με λίγους παίκτες στο δυναμικό τους και πρέπει να… τρέξουν για να φτιάξουν ομάδα ενόψει των μπαράζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.