ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακός: Στην ευρωπαϊκή λίστα οι Χασάν και Καφού – Εκτός οι Σουντανί και Μπρούνο

Ολυμπιακός: Στην ευρωπαϊκή λίστα οι Χασάν και Καφού – Εκτός οι Σουντανί και Μπρούνο

O Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την ρεβάνς απέναντι στην Γουλβς για το Europa League και πριν από λίγα λεπτά γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή του λίστα για την αναμέτρηση, με τους Χασάν και Καφού να παίρνουν τις θέσεις των Σουντανί και Μπρούνο.

Η Δευτέρα (03/08) ήταν η τελευταία ημέρα που οι ομάδες του Europa League είχαν δικαίωμα να κάνουν αλλαγές στη λίστα των παικτών που θα χρησιμοποιήσουν στους αγώνες που θα διεξαχθούν από εδώ και πέρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πάρει τις αποφάσεις του εδώ και καιρό, με βάση την εικόνα των ποδοσφαιριστών του αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να βάλει στη λίστα για το ματς με τη Γουλβς, αλλά και τη συνέχεια αν αυτή υπάρξει και μετά τον αγώνα της Πέμπτης, τους Χασάν και Καφού ενώ άφησε έξω από αυτή τον Μπρούνο και τον Σουντανί, με τον τελευταίο να προέρχεται από τραυματισμό ούτως ή άλλως και τον πρώτο να μην… χωράει στα πλάνα του Μαρτίς.

Στη λίστα είναι κανονικά και ο Λοβέρα, όπως και οι Τοροσίδης και Φορτούνης αλλά και ο Ζοσέ Σα παρά τον τραυματισμό που θα του στερήσει την παρουσία του στον αγώνα του «Μολινό» την Πέμπτη το βράδυ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για την Αγγλία με 25 παίκτες στην αποστολή του, οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν την Τετάρτη, και σε αυτή θα περιλαμβάνονται και τέσσερις νεαροί παίκτες από την ακαδημία της ομάδας. Ο λόγος για τους Ξενιτίδη, Καραργύρη, Μαρτίνη και Σουρλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.