Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Π.Μαρτίνς για την ρεβάνς με τη Γουλβς

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Π.Μαρτίνς για την ρεβάνς με τη Γουλβς

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την ρεβάνς με τη Γουλβς και ο Πέδρο Μαρτίνς όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει την ομάδα με το αγαπημένο του 4-3-3.

Ο Αλέν θα είναι κάτω από τα δοκάρια – o Σα έμεινε πίσω για να συνεχίσει το πρόγραμμά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του – με δεξιό μπακ τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και αριστερό τον Τσιμίκα. Κέντρο άμυνας με Παπέ Σισέ και Μπα και μεσαία γραμμή με τη γνωστή τριάδα των Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Άκρα επίθεσης με Μασούρα και Βαλμπουενά και μπροστά τον Ελ Αραμπί. Από τους υπόλοιπους της αποστολής εκείνος που φαίνεται να διεκδικεί περισσότερο θέση στο βασικό σχήμα είναι ο Ραντζέλοβιτς, αν προτιμηθεί στη θέση του Μασούρα. Ο Φορτούνης δεν φαίνεται να διεκδικεί θέση βασικού και θα είναι έκπληξη αν προτιμηθεί για την αρχική ενδεκάδα.

Για τον Ολυμπιακό το όνειρο της πρόκρισης στο final 8 είναι μεγάλο. Είναι μία σπουδαία και μεγάλη πρόκληση η ρεβάνς του 1-1 με τη Γουλβς στο Μολινό και αυτό το ξέρουν καλά Μαρτίνς και παίκτες και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Στο 1-1 του πρώτου αγώνα με τη Γουλβς (όπου από το 28′ και μετά ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σεμέδο) ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρχίσει με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Γκιγιέρμε στο «6», τον Μπουχαλάκη στο «8», τον Καμαρά πιο μπροστά τους, τον Βαλμπουενά δεξιά στα άκρα, τον Μασούρα αριστερά και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε την αποστολή: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιγιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο (θα είναι τιμωρημένος με Γουλβς αλλά εφόσον περάσει ο Ολυμπιακός θα μπορεί να παίξει μετά), Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά & Ξενιτίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.