ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακός: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Κ.Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Κ.Τσιμίκα

Η Λίβερπουλ μπορεί να εισέπραξε “όχι” από τον Ολυμπιακό στην πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, όμως τώρα επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά που αγγίζει τα 16 εκατομμύρια ευρώ ώστε να κάνει δικό της τον Έλληνα αμυντικό.

Παρά το γεγονός, ότι στον Ολυμπιακό τηρείται σιγή ιχθύος οι πρωταθλητές Αγγλίας κατέθεσαν δεύτερη προσφορά για τον νεαρό οπισθοφύλακα των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, η προσφορά είναι τέτοια η ο οποία φέρεται να καλύπτει τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, για την παραχώρηση του Κώστα Τσιμίκα, καθώς οι «Reds» προσφέρουν κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων (από 2 έως 4 εκατ. ευρώ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, μετά τη νέα πρόταση από πλευράς Λίβερπουλ, οι συζητήσεις για την μεγάλη αυτή μεταγραφή του Έλληνα διεθνή μπακ, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένονται εξελίξεις το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (10/08).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.