ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κ.Τσιμίκα – Πρώτο φαβορί ο Τράουκο

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κ.Τσιμίκα – Πρώτο φαβορί ο Τράουκο

Ο Κώστας Τσιμίκας θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Λίβερπουλ και ήδη στον Ολυμπιακό αναζητούν τον παίκτη που θα καλύψει το τεράστιο κενό που αφήνει ο Έλληνας αμυντικός, με τον Μιγκέλ Τράουκο να είναι το φαβορί της “κούρσας”.

Στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού μετά την επικείμενη πώληση του Κώστα Τσιμίκα τα διαθέσιμα αριστερά μπακ είναι ο Φοντέ Καμαρά και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος προπονείται και είναι στην τελική ευθεία της πλήρους επιστροφής του στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι, όταν είχε δοθεί ως δανεικός στη Μαγιόρκα. Εξ αυτών των δύο παικτών ο Καμαρά ίσως μείνει ως μία εναλλακτική επιλογή.

Από εκεί και πέρα σε πρώτο πλάνο για να κλείσει άμεσα είναι ο Περουβιανός Μιγκέλ Τράουκο. Στα 27 του χρόνια ο Τράουκο είναι αριστερός μπακ χαφ, διεθνής με την πατρίδα του και με εμπειρία σε Βραζιλία και Γαλλία. Φέτος στην Σεντ Ετιέν είχε 24 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Γενικά στον Ολυμπιακό… χτενίζουν την γαλλική και πορτογαλική αγορά για καλές επιλογές και στα δύο άκρα της άμυνας, όπου θέλει ενίσχυση ο πειραϊκός σύλλογος. Στη λίστα των υποψήφιων για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει και ο Πορτογάλος Πέδρο Ρεμπότσο, που έχει συμβόλαιο με τη Γκινγκάμπ και παίζει και ως δεξιός μπακ. Ένας παίκτης που είχε δοθεί δανεικός στην Τουρκία (Μπεσίκτας) και φέτος είχε 18 ματς. Να θυμίσουμε πως ο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του Μπρούνο Γκασπάρ που παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Επίσης οι ημερομηνίες του για το Champions League είναι οι εξής:

22 και 23 Σεπτεμβρίου: Πρώτος αγώνας των play offs

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

29 και 30 Σεπτεμβρίου: Δεύτερος αγώνας των play offs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.