ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΑΕΚ: Υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ

ΑΕΚ: Υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ

Η εμπιστοσύνη της ΑΕΚ στο ταλέντο του Βασίλη Χατζηεμμανουήλ αποτυπώθηκαν στο νέο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο 21χρονος τερματοφύλακας.

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ, θα ενταχθεί στο τιμ των τερματοφυλάκων για την καλοκαιρινή προετοιμασία υπό τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Μία μέρα μετά τα 21α γενέθλιά του ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες τερματοφύλακας της ομάδας μας, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, υπέγραψε το νέο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2025, προκειμένου να ενταχθεί στο τιμ των γκολκίπερ της πρώτης ομάδας και να ξεκινήσει προετοιμασία από το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη.

Γεννημένος στις 9 Αυγούστου 1999 ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ αποτελεί γέννημα-θρέμμα των κιτρινόμαυρων Ακαδημιών περνώντας από όλες τις ομάδες νέων της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα μας και δόθηκε δανεικός, πρώτα στους Αγίους Αναργύρους και πέρυσι στον Φωστήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βασίλη, χρόνια σου πολλά, με υγεία και κάθε επιτυχία στο επαγγελματικό σου ξεκίνημα στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, με την οποία είσαι ταυτισμένος από το πρώτο βήμα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.