Παναθηναϊκός: Ράμματα στο κεφάλι για τον Δ. Εμμανουηλίδη – Ξεκινάει προπονήσεις ο Λ.Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Ράμματα στο κεφάλι για τον Δ. Εμμανουηλίδη – Ξεκινάει προπονήσεις ο Λ.Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Δημήτρη Εμανουηλίδη να κάνει ράμματα στο κεφάλι και τον Λούκας Βιγιαφάνιες να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και να ξεκινά προπονήσεις με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Με μπανταρισμένο το κεφάλι έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο Έλληνας εξτρέμ σε μια μονομαχία με τον Θεοχάρη, χτύπησε στο κεφάλι από τον αγκώνα του συμπαίκτη του και έπεσε στο έδαφος. Άμεσα το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού έσπευσε κοντά του και ήταν αναγκαίο να του γίνουν δύο ράμματα. Ο νεαρός άσος συνέχισε κανονικά την προπόνηση.

Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκανε τόσο ο Φραν Βέλεθ όσο και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Ισπανός στόπερ είναι πανέτοιμος και θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Ο Βίγια θέλει ακόμη τον χρόνο και αναμένεται από Δευτέρα να ανεβάσει ρυθμούς μαζί με την ομάδα. Ατομικό έκαναν και οι Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν προπονήθηκε, καθώς την Τετάρτη θα περάσει από εργομετρικά ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Χατζηθεοδωρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.