ΑΕΚ: Ξεκινά προετοιμασία χωρίς το Ν.Σιμάνσκι – Ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα δώσουν το παρών (φώτο)

ΑΕΚ: Ξεκινά προετοιμασία χωρίς το Ν.Σιμάνσκι – Ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα δώσουν το παρών (φώτο)

Με μία σημαντική απουσία αναμένεται να ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασία της ΑΕΚ, καθώς δεν θα δώσει το παρών ο Ντάμιαν Σιμάνσκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αχίλλειο τένοντα.

Με τα τεστ για τον Covid-19 ξεκίνησε η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα (όπως και όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος) αφού απ’ αύριο ξεκινάει ουσιαστικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και η ομάδα θα «κλειστεί» για 15 μέρες σε ξενοδοχείο και έπρεπε να γίνει και το τρίτο κατά σειρά τεστ.

Από την αποστολή της ΑΕΚ απουσιάζει το όνομα του Ντάμιαν Σιμάνσκι, που μετέβη στην Πολωνία προκειμένου να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό για έναν καθαρισμό που ενδέχεται να χρειαστεί στον αχίλλειο τένοντα. Στην Ένωση πάντως εκτιμούν ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό μεν, αλλά είναι πιθανό να εισηγηθεί ο γιατρός του ότι πρέπει να γίνει καθαρισμός!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι πλέον 100% μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με τον χόνδρο του να έχει αποκατασταθεί πλήρως όπως έδειξε και η τελευταία του μαγνητική. Συνεχίζει με προγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος να επιστρέψει με ασφάλεια με την πρώτη ομάδα!

Επιπρόσθετα ο Ιατρούδης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να φτάσει στο ίδιο σημείο με τους υπόλοιπου κάτι που χρειάζεται λόγω του προηγούμενου διαστήματος αποχής του, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Ντελετιτς που τελείωσε τη σεζόν στον Αστέρα με τενοντίτιδα και δουλεύει για την πλήρη επιστροφή του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση αύριο και πρώτη διπλή την Παρασκευή στις 9.00 και 18.30…

Οι 33 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα που θα είναι μαζί του καθημερινά στο ξενοδοχείο από αύριο είναι οι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Γκίνης.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Μιτάι.

ΜΕΣΟΙ: Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Σιμάο, Μπάμπης και Γιούσης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Βέρντε, Αλμπάνης, Λιβάια, Ενομπακάρε, Ντέλετιτς, Καρακλάιτς, Ιατρούδης, Ολιβέιρα, Μαχαίρας, Χριστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.