ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παναθηναϊκός: «Τσεκάρει» τον A.Μπλάνκο της Ρεάλ

Παναθηναϊκός: «Τσεκάρει» τον A.Μπλάνκο της Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Αντόνιο Μπλάνκο της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το τριφύλλι ψάχνει για παίκτη στα χαφ και ανάμεσα στους παίκτες που τσεκάρει βρίσκεται -σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr- και ο Αντόνιο Μπλάνκο.

Πρόκειται για ένα παίκτη που γνωρίζει καλά ο Ντάνι Πογιάτος. Την ίδια ώρα, όμως, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολο και ο μόνος τρόπος για να αποκτηθεί θα είναι υπό τη μορφή δανεισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 20χρονος, ήταν βασικός στέλεχος της u17 της Ισπανίας (20 ματς, 2 γκολ) και της U19 (13 ματς, 2 γκολ) με την οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.